Fastighetsbyråns engagemang ger fler personer ett tryggt hem - Sveriges stadsmissioner
/
/
Fastighetsbyråns engagemang ger fler personer ett tryggt hem

Fastighetsbyråns engagemang ger fler personer ett tryggt hem

Varför stödjer Fastighetsbyrån Sveriges Stadsmissioner?

Vi arbetar varje dag med att förmedla bostäder och att förverkliga bostadsdrömmar. Då känns det också naturligt att engagera oss för de som inte har tak över huvudet eller ett tryggt hem. Det gör vi bäst genom att samarbeta med väl etablerade och duktiga organisationer, till exempel Sveriges Stadsmissioner som gör ett fantastiskt arbete för att hjälpa utsatta människor.

Hur arbetar ni med hållbarhet?

Vi strävar efter ett hållbart förhållningssätt genom hela verksamheten som även inspirerar vår bransch och våra kunder. Genom ett aktivt hållbarhetsarbete är ambitionen att skapa en mer hållbar miljö, en hållbar bostadssituation för fler och ett mer hållbart mäklarföretag. Samarbetet med Sveriges Stadsmissioner är en viktig del. Andra konkreta exempel är Språkstöd för att skapa trygga bostadsaffärer för personer som inte kan svenska bra och klimatkompensation för våra bostadsaffärer i Spanien och Portugal.

Varför väljer ni att engagera er i samhällsfrågor?

Grunden i vår verksamhet är att erbjuda en trygg och smidig bostadsaffär för våra kunder. Utöver det vill vi även bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Det är bland annat något som är viktigt för våra medarbetare och även något som våra kunder uppskattar och i vissa fall förväntar sig av Sveriges största mäklarföretag.

Vad betyder det för era medarbetare att ni stödjer Sveriges Stadsmissioner?

Det skapar en stolthet genom att på ett konkret sätt visa att vi bidrar till något viktigt med en naturlig koppling till vår verksamhet. Genom att koppla engagemanget till varje affär vi gör blir det en naturlig del av verksamheten.

foto: på Johan Vesterberg, PR- och kommunikationschef på Fastighetsbyrån.


Publicerad: 2022-02-03