Få stöd - Sveriges stadsmissioner
/
Få stöd

Vi finns på 30-talet orter runtom i Sverige. Här kan du få stöd om du lever i hemlöshet, fattigdom eller social utsatthet. Oavsett om du bara söker råd, vill vara del av en gemenskap eller få varm mat så finns vi på Stadsmissionen där.

Sörmlands Stadsmission


Vi finns för dig som lever i någon form av utsatt livssituation. Hos oss kan du få akut stöd om du saknar bostad eller om du lever i annan social eller ekonomisk utsatthet. Vi erbjuder även sociala aktiviteter till dig som söker stöd och gemenskap. Här får du en hjälpande hand att ta de första stegen till en förbättrad livssituation.

Göteborgs Stadsmission


Hos Göteborgs Stadsmission kan du få både akut hjälp och påbörja ett långsiktigt förändringsarbete. Vi finns även här för dig som vill vara en del av en gemenskap, få en bit mat, en värmande kopp kaffe eller delta i kulturverksamheten

Kalmar Stadsmission


Kalmar Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar i Kalmar med omnejd med människor som på grund av missbruk, ohälsa eller sociala problem hamnat i en utsatt livssituation. Arbetet präglas av en flexibilitet där verksamheten förändras allt efter behov.

Skåne Stadsmission


Varje dag möter vi på Skåne Stadsmission mer än 500 personer som behöver vårt stöd. Vi finns till för att hjälpa dig som lever i en utsatt situation. I vårt arbete ser vi till den enskilda människans behov, med allt från människor i beroendesituationer till ensamhet och psykisk ohälsa.

Stockholms Stadsmission


Hos oss kan du få råd, stöd eller akut hjälp. Du kan delta i gruppaktiviteter, få stöd i dina kontakter med myndigheter eller lära dig mer om hur det svenska samhället fungerar. Du som lever i hemlöshet kan få akut hjälp – som att äta, duscha och vila – men framför allt stöd för att påbörja en långsiktig förändring. Vi finns till för dig

Umeå Stadsmission


Vi finns för dig som lever i utsatthet på olika sätt, antingen ekonomiskt, psykiskt eller socialt.

Uppsala Stadsmission


Uppsala Stadsmission riktar sig till dig som behöver råd, hjälp och stöd i vardagen. Vi erbjuder aktiviteter och sammanhang, mat och arbetsträning, samtal och kanske nya relationer med människor i samma situation som du. I våra verksamheter arbetar vi både med akut hjälp och med långsiktigt stöd till dig som vill göra en förändring i ditt liv. Vi finns här för dig oavsett var du befinner dig i livet.

Västerås Stadsmission


Vi driver verksamhet för människor i hemlöshet, missbruk och kriminalitet, för ungdomar och andra i behov av stöd i utsatta livssituationer och för människor i behov av sysselsättning. Vi driver också verksamheter som ger ekonomiskt överskott, till exempel vår second hand-butik. Vi är hela tiden i förändring, nya verksamheter prövas och gamla omprövas utifrån hur människor och samhällets behov förändras.

Örebro Stadsmission


Örebro Stadsmission finns till för att möta människor som lever i utsatthet. Vi gör det med lika delar medkänsla och handlingskraft. Det spelar ingen roll om du är hemlös, fattig, sysslolös eller på flykt, vårt uppdrag är att möta dig där du står, lindra den akuta nöden, förebygga ökad utsatthet och förändra villkoren inför framtiden. Hos oss är varje människa unik, värdefull och värd nya chanser.

Östergötlands Stadsmission


Vi finns för dig som behöver stöd och sammanhang i vardagen. Vi erbjuder aktiviteter, boende, gemenskap, mat, arbetsträning, samtal och möjligheter att att vara i trygga miljöer. Vi arbetar både med akut hjälp och med långsiktigt stöd till dig som vill göra en förändring i ditt liv. Varje människa har ett unikt värde som ingen har rätt att kränka. Vi finns därför för dig som just nu behöver stöd, omsorg och trygghet.